Google
 

marți, 14 august 2007

Sony Ericsson K770

Noul telefon Sony Ericsson K770 Cyber-shot, anuntat astazi, este un telefon all-in-one dotat cu camera digitala si album foto. Cu o grosime de doar 14,5 mm si disponibil in culoarea Truffle Brown, K770 poate capta imagini la fel de bune precum o camera digitala, iar imaginile pot fi printate in format A4. Camera poate de asemenea inregistra filmulete si este inzestrata cu un LED puternic de lumina pentru pozele si filmuletele captate in interior. La fel ca la toate telefoanele Sony Ericsson Cyber-shot, modul de folosire foarte confortabil sta la baza experientei mobile.

“Cele mai bune momente ale vietii trec deseori fara a fi imortalizate atunci cand nu ai o camera foto,” spune Helene Barnekow, Director de Marketing in cadrul Sony Ericsson. “Daca indragesti faptul ca ai un telefon cu o camera foto si iti doresti poze care sa faca parte din albumul tau, atunci K770 este perfect.” Barnekow continua: “Adevaratul avantaj al lui K770 este ca poti sa impartasesti momentele tale de suflet familiei si prietenlior. Odata activat modul de camera, ecranul de 1,9 inci devine viewfinder, meniul de baza Cyber-shot devine vizibil si se pot vedea de asemenea opt icoane luminate care apar de-alungul tastelor telefonului. Acestea servesc ca shortcut-uri pentru functiile de baza ale telefonului, cum ar fi dimensiunea si iluminarea pozei.

Cel mai bun mod de a impartasi pozele este probabil printr-un slide show pe ecranul telefonului lui K770. Pozele celor apropiati pot fi incarcate pe blogul personal sau galeria on-line personala. Camera de 3,2 megapixeli cu auto focus asigura poze de o calitate superioara pe care le poti printa la marime A4 (297mm x 210 mm). Telefonul se poate conecta direct la imprimanta folosind aplicatia PictBridge.

K770 este mult mai mult decat un telefon cu functii foto. Dotat cu un Memory Stick Micro, K770 dispune de un card de memorie de 256 MB care permite stocarea de pana la 200 de poze de cea mai buna calitate. Radioul FM cu RDS cauta o receptie cat mai clara de fiecare data cand va aflati in miscare.

K770 este un telefon GSM/GPRS 900/1800/1900 si UMTS 2100 ce va fi disponibil in culoarea Truffle Brown in pietele selectate incepand cu toamna anului 2007.

Niciun comentariu: