Google
 

marți, 14 august 2007

Ubisoft lansează Chessmaster The Art of Learning

Ubisoft, unul dintre cei mai importanţi editori de jocuri video, a anunţat publicarea jocurilor Chessmaster: Grandmaster Edition pentru PC, dezvoltat în studioul din Bucureşti şi Chessmaster: The Art of Learning pentru Nintendo DS, dezvoltat în studioul din Sofia. În ambele jocuri, Josh Waitzkin, Maestru internaţional, de opt ori câştigãtor al Campionatului Naţional de şah al Statelor Unite, îi învaţã pe jucãtori tehnicile care stau la baza jocului de şah şi sã cum îşi perfecţioneze aptitudinile pentru a deveni maeştri, cu ajutorul cursurilor şi tutorialelor ce se regãsesc în cartea sa The Art of Learning (Free Press). Jucãtorii vor putea sã punã în practicã tacticile învãţate în mod single-player sau sã îşi provoace prietenii la diverse competiţii amuzante, in mod multiplayer via LAN sau Internet.
• Învaţã de la campionul Josh Waitzkin: Folosind principiile enumerate în cartea sa The Art of Learning, Josh plaseazã jucãtorii în locul sãu, în câteva din situaţiile în care s-a aflat de-a lungul carierei sale.
• Multiplayer wireless: Optiunea wireless a consolei DS face posibilã înfruntarea a doi jucãtori. Existã o varietate de jocuri interesante în mod multiplayer, printre care: Dark Chess, unde piesele adversarului sunt invizibile; Extinction Chess, unde învingãtor este cel care captureazã primul toate piesele adversarului; şi Losing Chess, un joc care rãsplãteşte jucãtorul care pierde primul toate piesele.
• şase mini-jocuri originale: Fiecare mini-joc are o muzica proprie, efecte sonore, un scor record propriu si 20 de niveluri de gameplay. Jucãtorii se pot bucura de: Minefield, unde piesele de şah sunt folosite pentru a localiza minele ascunse în tabla de şah; Breaking the Lines, unde doar regele poate captura pionii; şi Fork My Fruit, un joc care foloseşte piesele de şah pentru a captura fructe de acelaşi fel, dintr-o gama variatã.
• Jocuri celebre: Jucãtorii au acces la 900 de jocuri de şah dintre cele mai faimoase, care sunt comentate pentru a ajuta jucãtorul sã deprindã în acest fel noi strategii.
• şah-mat: Jucãtorul va avea parte de o distracţie maximã datoritã arsenalului de 600.000 de jocuri pe care le are la dispoziţie.
Lansarea jocurilor Chessmaster: The Art of Learning şi Grandmaster Edition este prevãzutã în octombrie 2007.

Niciun comentariu: